Slider

Op vrijdag 8 februari jongstleden hield Aspect ICT uit Hardinxveld een tafeltennistoernooi met tafels van TTV Drivers. Met 18 deelnemers werd er op het kantoor in 4 poules gestreden om de winst. Tijdens het toernooi werden een aantal onverwachte talenten ontdekt wat mooie wedstrijden op leverde. Oud TTV Drivers-lid Eric den Ouden mocht zich aan het eind van de avond de kampioen noemen door in de finale Francis v/d Grijn te verslaan.

Is er bij uw organisatie ook interesse om een leuk toernooi te organiseren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

De wedstrijden starten om 20:00. Je bent van harte welkom om de teams aan te moedigen!

De tafeltennissport in Hardinxveld zit in de lift en dat is te merken bij TTV Drivers. Vanaf het begin van dit jaar is het ledenaantal flink gegroeid waardoor trainer Ben af en toe handen te kort kwam op de woensdagmiddag. Een uitbreiding in de trainersstaf was dan ook noodzakelijk.

De 18 jarige Joël Scheurwaters is vanaf januari 2019 de nieuwe trainer van TTV Drivers op de woensdagmiddag. Naast veel enthousiasme brengt hij op jonge leeftijd ook al redelijk wat ervaring met zich mee. Ben zal in als rugsteun samen met Joël de training gaan verzorgen. Met zijn komst zorgt TTV Drivers voor een extra impuls om als vereniging meer te kunnen bieden.

Vindt je tafeltennissen leuk en wil je het eens proberen? Loop eens gezellig binnen op maandagavond 20:00 of woensdagmiddag 16:00 in het achterste gedeelte van sporthal De Appelgaard. Contact opnemen kan met trainer Ben de Hoop via telefoonnummer 06-55026439.

Op vrijdag 21 december zal het jaarlijkse clubevent plaatsvinden in de kantine van het OKK gebouw. Naast tafeltennis zijn er hapjes, drankjes en spelletjes op deze laatste tafeltennis-avond van 2018.

Je bent vanaf 20:00 welkom en neem gerust iemand mee!

Het eerste duo-team van TTV Drivers is maandagavond kampioen geworden in de derde klasse. Het kampioenschap werd bereikt zonder zelf in actie te komen omdat het team afhankelijk was van een inhaalwedstrijd van concurrent Hellevoets Effect. Zij kwamen in de laatste wedstrijd uiteindelijk 1 punt te kort waardoor de Hardinxvelders met de titel aan de haal gaan.

Voor aanvang van het seizoen trok kopman Leo zich tijdelijk terug. Adriaan vulde het wegvallen van Leo op door samen met Martijn, Quinten en Damir te gaan spelen. Door zijn hoge rating werd van Adriaan enkel en alleen winst verwacht wat ten slotte ook gebeurde. Met veel inzet wist ook Martijn de nodige wedstrijden in winst om te zetten. Damir, Quinten en invaller Ewout zorgden uiteindelijk voor genoeg overwinningen om met 30 punten bovenaan te eindigen.

www.ttvdrivers.nl

www.facebook.com/tafeltennisverenigingDrivers/